• OVER ONS

Over Passant Catering

Eigenaren Martijn Singewald en Pieter Hak zijn opgeleid als professioneel kok en werkten tijdens hun opleiding bij toprestaurants. In 2003 streken ze neer in Moerdijk en openden ze hun eerste restaurant. In 2009 begonnen ze restaurant Passant dat samen met Passant Catering onder één dak gehuisvest is. Chef Ruud Achterkamp heeft de leiding over de keuken van beide bedrijven.

Passant, uw partner in bedrijfsrestaurants

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor de exploitatie van hun bedrijfsrestaurant uit te besteden aan Passant Catering. Dat doen we op onze eigen en eigentijdse manier die serviceverhogend en kostenverlagend werkt. Onze kostenstructuur is transparant en we werken met getraind, gastgericht en flexibel personeel. De producten die we in de keuken gebruiken zijn vers, van goede kwaliteit en wisselen regelmatig, ook met de seizoenen. Kiest u voor Passant Catering, dan kiest u voor complete ontzorging van hoge kwaliteit en voor tevreden medewerkers.

Een Kleine greep uit onze opdrachtgevers